[ solved ] tevii s470 usage/ tvheadend config

September 29th, 2013

Home Forums GeeXboX for PC [ solved ] tevii s470 usage/ tvheadend config

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by  tomlohave 11 months, 3 weeks ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #7043

    Ralph.D
    Member

    hello.
    im a newbie here…
    i tested the v3.0. great.
    but now i want to use the vdr.
    but the first steps are the heaviest.
    How do i get my tevii s470 work ?
    i do the update and upgrade and changed to the tvheadend. but the configuration site is not displayed there…
    what do i wrong ?

    • This topic was modified 11 months, 3 weeks ago by  tomlohave.
    #7052

    tomlohave
    Moderator

    Hello,
    at least you need to be sure that your card works correctly
    Please, send us the result of command line “dmesg”

    #7053

    Ralph.D
    Member

    Hi. I found it in another post in the forum. I used dmesg To See that the driver is loaded. The Problem, that the “configuration” tab wasn’t there is Windows! With my Android Tablet i See the tab and my TV card is there. Perfect. Now i can do the Rest To get the pvr To work…

    • This reply was modified 11 months, 3 weeks ago by  Ralph.D.
    • This reply was modified 11 months, 3 weeks ago by  Ralph.D.
    • This reply was modified 11 months, 3 weeks ago by  Ralph.D.
    #7058

    tomlohave
    Moderator

    ok closing

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Comments are closed.